Tisztelt Kártyabirtokosunk!

Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyák elvén működő, öt alszámlát kezelő multifunkciós utalványkártya, amely ötféle béren kívüli juttatási elemet egyetlen kártyán tesz elérhetővé.

Az OTP Cafeteria kártyával 2019-ben is egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos a szolgáltatások igénybevétele. A kártyával az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás utalvány, a Kultúra utalvány, a Sport utalvány, és az OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár szolgáltatásai vehetők igénybe.

A 2019. évtől az SZJA törvény változásának megfelelően az OTP Cafeteria kártya utalványait a bérrel megegyező adó- és járulék terheli. A támogatások értékhatár nélkül adhatók.

Oldalainkon böngészve megismerheti, hogy az OTP Cafeteria kártya birtokosaként milyen előnyöket élvezhet, milyen szolgáltatásokat vehet igénybe, és hogyan használhatja kártyáját. Tájékozódhat egyenlegéről, nyomon követheti kártyája forgalmát (a kártyájára érkezett feltöltéseket és a kártyával végrehajtott tranzakciókat) valamint a lejáró utalványait, Hozzátartozói számára társkártyát igényelhet. A kártya érvényessége 3 év, ezt követően cserekártyát igényelhet (amennyiben munkahelyet váltott és az utolsó feltöltést végző munkáltatója ezt nem teszi meg).

Amennyiben kérdése merül fel a juttatása használatát illetően, hívja az OTP Pénztárak és az OTP Cafeteria telefonos információ központját, ahol a +36-1-3666-555 telefonszámon bővített szolgáltatási körrel várjuk az OTP Cafeteria kártya minden ügyfelét.