Tisztelt Kártyabirtokosunk!

Szeretnénk tájékoztatni az OTP Cafeteria kártyát érintő változásokkal kapcsolatban.
 

A Magyar Nemzeti Bank határozatában úgy döntött, hogy az OTP Cafeteria kártya terméket az eddigi, elektronikus utalvány formában nem működtetheti tovább az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. A határozat következtében – mely a Cafeteria kártya szolgáltatásunkat elektronikus pénznek minősítette – olyan jelentős erőforrásokat igénylő átalakítást kellene végrehajtanunk a termék működésében, amely a jelenlegi piaci környezetben nem lenne fenntartható. Ezért úgy döntöttünk, hogy az OTP Cafeteria e-utalványt (iskolakezdési támogatás, ajándék utalvány, sport utalvány és kultúra utalvány) fokozatosan kivezetjük a piacról.
 

A kivezetés az OTP Egészségpénztár szolgáltatásait nem érinti, azok változatlan feltételekkel működnek tovább. Ennek megfelelően az OTP Cafeteria kártya egészségpénztári funkciói az OTP Egészségpénztárral fennálló megállapodások szerint megmaradnak.


Az Auchan dolgozói kártyák szintén változás nélkül használhatóak a jövőben.
 

Az MNB-vel egyeztetett és általuk jóváhagyott ütemterv szerint:

 

  • A kártyabirtokosok a Cafeteria kártyán lévő (iskolakezdési utalvány, ajándék utalvány, sport utalvány, kultúra utalvány) érvényes összegeket
    2021. december 31-ig használhatják fel,
  • a Cafeteria e-utalvány termék 2022. január 1. napjára megszüntetésre kerül.

 

További általános információk

Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyák elvén működő, öt alszámlát kezelő multifunkciós utalványkártya, amely ötféle béren kívüli juttatási elemet egyetlen kártyán tesz elérhetővé.

Oldalainkon böngészve megismerheti, hogy az OTP Cafeteria kártya birtokosaként milyen előnyöket élvezhet, milyen szolgáltatásokat vehet igénybe, és hogyan használhatja kártyáját. Tájékozódhat egyenlegéről, nyomon követheti kártyája forgalmát (a kártyájára érkezett feltöltéseket és a kártyával végrehajtott tranzakciókat) valamint a lejáró utalványait,

Ha az Ajándékutalvány, az Iskolakezdési támogatás utalvány, a Kultúra utalvány és a Sport utalvány alszámlákon van munkáltatói feltöltése, és a kártyája elveszett vagy azt ellopták, azonnal, egyszerűen és bármikor letilthatja azt az OTP Pénztárak és az OTP Cafeteria telefonos információ központ vonalán. Hívja a +36 1 3666 555/2 telefonszámot, amely a nap 24 órájában várja hívását.


A kártyaletiltás során a kártyabirtokos azonosításhoz a kártyabirtokos születési dátuma, az OTP Cafeteria kártya utolsó 10 számjegye, valamint annak Telekódja - amely alap esetben az OTP Cafeteria kártya számának utolsó 3 számjegye - szükséges.

Pótkártyát Ügyfélszolgálatunknál, írásban igényelhet.

Amennyiben kérdése merül fel a juttatása használatát illetően, hívja az OTP Pénztárak és az OTP Cafeteria telefonos információ központját, ahol a +36-1-3666-555 telefonszámon bővített szolgáltatási körrel várjuk az OTP Cafeteria kártya minden ügyfelét.

template_error_txt
template-text
template-text